Slut travat för i år..

Nu så är travet över för i år här i Lycksele. Hann med att närvara vid två av tävlingsdagarna och det var både mysigt o roligt! Köpte en träningsele till kommande hästköp o sedan så njöt man mest av att njuta av de lokala sportsliga framgångarna! Stort grattis åter igen till Jörgen E Ahlqvist som kvalade in till finalen av amatör SM!!

Min goda vän AB Johanssons båda märrar Sago Wilma o Elitfaxa är konstaterade dräktiga båda två. Wilmas föl är om allt går väl beräknad till i slutet av mars/början på april och Faxas till i slutet av april/början på maj. Så om allt går väl kommer två små liv springa omkring på stall Berglunda nästa sommar! Ska bli så spännande!

Går nästa vecka in på min sista vecka före semestern! HÄRLIGT HÄRLIGT! Ska bli skönt med tre veckor ledigt, inga direkta planer just nu men det kanske blir roliga äventyr ändå;)

Ikväll ska man iaf bjuda päronen och lillasyster på middag vid hemkomst från sin semester i Malmö. Det kommer bjudas på Fläskfilé med västerbottensost pesto och klyftpotatis! MUMS!

Kramar ljuva själar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0