Något nytt

Jag vet inte, men jag måste göra en hel del ändringar i mitt liv, få bort den dåliga energi jag dragit på mig och föra in mer av det som gör mig glad och det som ger mig glädje och positivenergi. Även ta itu med det som är jobbigt att komma igång med som tex min träning och viktnedgång. Min vilja med det lilla extra jävlaranamma måste plockas fram och fokuseras på det jag vet att jag innerst inne vill och kan förändra. Jag har låtit mycket dra ner mig, bland annat min mystiska heshet som huserat i min hals i fyra veckor nu...men nu har jag bokat ytterligare en läkartid(!) för att få min remiss till Öron näsa hals, så jag kanske kan få svar på vad det är och vad som går att göra åt det.
Sen så vill jag börja skriva igen, ta fram min kreativitet och skriva ner de berättelser jag har i mitt huvud, hade en stor passion för det större delen i mitt liv, men de senaste åren har de fallit bort mer och mer...=( Rita och sticka, utveckla och förbättra. Bli en ännu bättre flickvän till mitt hjärta, hans kärlek och stöd är en utav de grundstenar jag står på, precis som mina underbara vänner.

Läser och låter mig inspireras av Tyra Sjöstedt och allt hon går igenom med sina hästar och sin utbrändhet, mycket nyttig läsning om både livet annat, jag ska också bli modig och vilja och våga mer.

Detta var en del av det jag ville säga. Nu ska jag läsa näst sista delen i serien om Sanningens Svärd!
Ha en fin onsdag kväll!

RSS 2.0