Nu så har vi flyttat!

Till Annas föräldrahem, där vi ska husera förmodligen över sommaren Hypra och jag=) Så i fredags så lastade jag,Anna och Mats henne och körde upp henne till Trevnaden. Hypra stod fint i transporten, förutom när hon blev lite irriterad på bootsen hon har på bakbenen, och sparkade lite men annars inte ett ljud från min duktiga tjej!!!
Ihopsläppet gick sådär, men vi har jobbat på det hela helgen och idag så funkar det helt okej, Hypras brunst som hon så lägligt(!!!!) kommit in i ställer till det lite. Ruben tycker hon är äcklig fast han vill samtidigt vara hennes kompis plus att han ska beskydda Primula, stackaren, han har det inte lätt! Men peppar peppar så verkar det som om det kommer funka=) Är så tacksam att jag får vara där och att Anna ville hjälpa mig med Hypra när jag åker till Göteborg nästa lördag, så det blev lättare att ha henne på Trevnaden under den tiden så Anna slipper åka mellan två stall.

Idag så spred vi dessutom ut konstgödsel på åkrarna för att ge betet en extra skjuts, så nu önskas det lite värme och inte bara regn!

Över och ut, puss!


(Fina Tingeling, Primulas tredje föl sommaren -10(?) Bilden tagen av Emma Karlsson)


RSS 2.0