Bläääää

Så kändes det idag när jag jobbade NH med Hypra på ridplanen idag! Allt innan som att pyssla med henne i hagen och dra av bakskorna, för hon hade halvt trampat av sig den ena, gick galant. Men när vi kom till punkten att vi skulle öva sending game så sket det sig. I vänster varv var hon klockren, jag skickade iväg henne ut på en volt och lät henne skritta runt mig, sedan gjorde jag en hide the butt och skulle ur den skicka iväg henne ut i höger varv...hon gjorde som hon skulle men när hon väl kom ut på volten så tog hon kanske fyra skrittsteg och sedan travade hon runt mig som en galning! Tog tillbaka henne till startläge och började om...samma resultat....
Tillslut kunde hon ingenting i högervarv, hon stegrade, backade...allt annat än följa mina direktioner....jag provade allt, men tänkte att jag får fan inte ge mig!
Efter många om och men så fick jag henne att göra så som övningen var tänkte, dvs skicka ut henne på volt ett varv runt mig i skritt, och då gav jag mig för jag var helt slut och heligt förbannad inombords.
Vet ej om hennes trots berodde på att växtperioden, eller om jag på något sätt var otydlig i mina direktioner...eller vad det kan ha berott på.
Nej det känns bara skit just nu....verkligen skit....jag hoppas jag och Hypra kan finna harmoni tillsammans, att jag någon gång kommer finna den kärleken till henne som den jag hade med Albin, men just nu känn det långt borta...
Över o ut!

Iväg till gymmet!

Jajjekurtan, nu ska svetten rinna! Blir nog kondition idag med...och efter det ner till Hypra röra lite på henne med. Solen skiner och motivationen lyser lite den med=D

Över o ut!


(Glad tjej dagen man klarade av att springa 1 km! Wehaaa! )


Vi kämpar på....

Frånvaro återigen...jag är så himla slö alltså;)
Men som rubriken säger så kämpas det på, både med Hypra och med min egen träning! Med min träning går det bara bra än så länge, bara några få kilon kvar tills mitt första delmål med vikten...:D Försöker köra mest kondition, antingen promenad eller löpning. Klarar springa 1km utan att dö på löpbandet, men måste verkligen köpa bättre skor! Så man kan konstatera att konditionen är långt ifrån bra...men ska bli bättre!

Hypra har fortfarande problem med spända blodkärl, mest på högerbak, men håller hon igång så blir dom mycket bättre....
Ska införskaffa boots som hon kan ha bak så hon inte slår sig, provade dom röda terrängbootsen hon egentligen ska ha när hon åker transport och hennes aktion blev mer avslappnad, och hon travade längre o längre stunder istället för att hela tiden försöka fatta galopp. Fick även sömma om två sömmar på högerbaksko då hon tappat två, gick super! Hon stod som ett ljus och lät matte arbeta.
En sak till lilla Hypra måste bli bättre på är att inte vara fullt så skvättig som hon är nu...är i en annan värld många gånger..

Nää nu måste jag duscha....Över o ut!



(Så snygga boots är detta! Bild från utprovning några veckor sedan)


RSS 2.0