Så var det roliga slut...

Nu är det dags att återgå till arbetet! Imorgon klockan 5.00 ringer väckingen och man skall pallra sig upp till arbetet. Är glad att jag tog min weekend i Göteborg, så jag har något som kan hålla mig uppe ett tag framöver. Brukar iofs inte ta så länge innan man är inne i rutinerna igen, och nu så har man ju allt jobb med Hypra också som gör vardagen mindre grå=) Men goa götet is the shit! All kärlek till den underbara staden!

Idag var det iaf åter dags för Hypra att gå framför vagnen, vilken hon klarade galant. Idag så provade vi även att jag hade mer kontakt med hennes mun, lite små protester men det handlar mest om ovana. Går som tåget detta, vilket känns bara bra! Efter Hypras lilla pass så fort vi ut med Elrigo och Nora, Elrigo fick dra däck efter rockarden idag o Nora reds. Gick bara bra, även om hästarna var lite extra på G idag.

Blev ett pass Flowin igår, ridning idag och troligtvis blir det Flowin imorgon med efter jag varit hos Hypra. Det tar sig med träningen även för mig=) Nu ska jag dock slöa lite och njuta av minnet av kräftskivan igår hemma hos mamma, MUMS!

Kram ljuva själar

Gött gött gött!!

Hej o hallå! Har huserat i Göteborg mellan den 5/8-10/8, vilket var minst sagt himmelskt! Har umgåtts med sköna människor och vandrat runt i den otroligt vackra stad som Göteborg verkligen är! Slottskogen rekommenderas att besöka, där förövrigt Way Out West brukar äga rum!
Så nu är man tillbaka i Lycksele för att njuta av de sista dagarna av semestern, för på måndag är det dags att återgå till arbetet. Och min återkomst kunde inte ha börjat bättre=) Jag, Anna och hennes pojkvän Mats åkte ut till Trevnaden, för att vi flickor skulle ut och rida AR med Nora och Elrigo, och sedan skulle Mats hjälpa oss med Hypra. AR passet gick utöver förväntan för min del, Nora jobbade på riktigt bra, jag övade mest på att mjuka upp henne och få henne att vilja söka sig neråt framåt och stärka min och hennes kommunikation. Blev mest jobb i skritt och lite trav, då det regnade omvartannat så risken att hästarna skulle halka på gräset ville man gärna undvika i möjligastemån.
Och Hypra går bara från klarhet till klarhet. Andra gången hon gick i vagn igår(11/8) och hon tog det hela väldigt piano, lite obehagligt tyckte hon att det var, men hon stegrade inte, ingen bockning eller rusning för att komma undan. Det känns väldigt bra med tankte på att jag oavsiktligt råkade skrämma henne med vagnen förra gången, så man var lite frågande hur Hypra skulle ta det denna gången. Men som sagt, ingenting hände, hon var cool! Mattes duktiga flicka, längtar efter att få ta hem henne!

Ska leta fram min kabel till mobilen så jag kan lägga upp bild på Nora som jag tog igår=)
Lägger tillsvidare upp bilder på Hypras pappa och mamma!
Nej dags att fortsätta tvätta och göra lite nytta!

Puss ljuva själar!



( Feseth Lynet, E: Järvsöfaks, U: Åslilja(NO) EE: Trollfaks(NO)  Foto: Foto Finish)


( Hygga, E: Spang Best(NO), U: Moshus Riga(NO), EE: Best Jerker(NO) Foto: Anna Sjögren)


RSS 2.0