Finaste<3

Lånar bild från Annas blogg på våra fina hästar!

DOM GJORDE DET!!!!!!!!!!!!!!!

Åh vilken dag och vilka hästar! Får skriva ett mer vettigt inlägg imorgon, för just nu är jag bara så jävla lycklig!!!!! Fina fina hjärtat mitt och hennes stallkompis Slotts Ruben klarade idag av sitt premielopp på Umåker!!! Fina lovord av sina respektive kuskar fick dom vilket värmde våra hjärtan.

Ahhh jag är bara så jävla GLAD!!!!!!!!!!!

Underbara hästar<3

Mo money, mo problems...

Hästfri idag...men saknar den lilla pärlan!<3

Igår så hade jag en mysig tur med våra hästar på över en timme. Bara lätt jogg och mycket skritt. Dom fick prova på att gå efter vägen och möte trafik både på dit och hemvägen. Och dom skötte sig så bra att man kan knappt fatta det. Hemvägen kom både en brandbil, en buss och en liten skåpbil! Vilka psyken dom och stabilitet i dessa vackra huvuden! På söndag blir det tripp till Skellefteå då Anna och Mats ska hämta sin nya vagn och så ska vi köpa skor och säkert lite annat smått o gott!
Sen så önskar jag att min förkylning kunde släppa! Tät som jag vet inte vad, det enda som egentligen släppt är febern, slemmig i hals....nää ursch för att vara sjuk!
Sen så ska jag boka tid för tattuering!!!! Hittat mitt motiv som jag vill ha förevigt på min kropp, har en till planerad i mitt huvud men måste bara hitta det rätta fotot för den=) Och ska börja kolla efter ny bil, behöver ha något som orkar dra transport utan att avlida och sluka soppa....pengar pengar haha=) En ny telefon är man även på span efter...

Dags nu för att skjutsa Anna till jobbet...sen hem o mysa med katterna=)

Mys och må!

'Det börjar närma sig...

Nu i slutet av september ska vi i Team Sjösson gör vårt första försök att prema Slotts Ruben och Hypra. Skulle ljuga om jag inte var nervös! Min fina tjej har inte haft den lättaste starten på året med en lång växt period och den egentliga träningen har inte kommit igång förän hon flyttade till Trevnaden för att gå på bete. Men det har gett resultat! Muskler har börjat byggas, steget har blivit grymt och hon breddar fint. Så nu blir det då eldprovet att se om hon klarar ett premielopp...förväntar mig inte att hon klarar det på första försöket, men gör hon det så då kommer glädjen inte finna några gränser, likaså om hon gör det på andra, tredje eller fjärde försöket=) Ska spåna kusk tillsammans med Anna, hon har paxat Mikael Melandet så det får man respektera. Ahh känns helt overkligt att det är snart Hypras bandebut närmar sig....:O

Nervös o slut, nu loggas det ut!


RSS 2.0